град Поморие, ул. Скобелев 6 - 0887 360 688
Доктор Гергина Милкова
Стоматологичен кабинет в град Поморие

Естетични дентални услуги

       Малки и големи реставрации основно с естетична цел, за подобряване на визията, усмивката и функцията. По този начин се елиминират разстояния между зъбите, покриват се неприятни петна, нарушени режещи ръбове и други дефекти. Всичко това е възможно с помощта на съвременните фотокомпозитни материали. 

       Това е специален вид изграждане на зъба. Чрез него се постига корекция на различни дефекти: счупвания и неравности по режещите ръбове на предни зъби, неестетични разстояния между зъбите, упорити петна, изтривания на шийките, както и дефекти в областта на дъвкателните зъби. При реставрацията се извършва моделиране на зъб по метода на многопластовата техника. Така се възстановява естествената форма, цвят и анатомия на зъба. Със съвременните материали и прецизно изпълнение, сивите и грозни пломби ще са само лош спомен! 

       Избелване се извършва, когато има промяна в цвета на един, група зъби или когато естественият цвят е неприемлив. Зъбите могат да променят цвета си след ендодонтско лечение, прием на медикаменти, определени хранителни и хигиенни навици. Професионалното избелване се извършва в зъболекарския кабинет, с помощта на специална апаратура и материали.